Av äkta kärlek till hundar!

Dreamdogs är den krävande ägarens hundhotell. Vi garanterar, att hos oss tar vi hand om hunden som om den vore vår egen.

Vi befinner oss i Pikis, mitt i skogen. Hos oss behöver man inte vara rädd för bilar eller främmande hundar. Man kör till oss på en halv timme från både Åbo och Salo, och Helsingfors ligger också bara ca 1,5 h bort.

Våra hundrum är stora och ljusa, och i några finns det soffor. Vi har golvvärme, epoxgolv, AC, kylskåp/frysbox och ett stort badrum. Hotellet är inrett så hemtrevligt som möjligt, utan att hygien och säkerhet blir lidande.

Byggnaden blev klar 2009, och hösten 2011 öppnade vi "nya sidan".

Vi har inga rastningsluckor i väggarna, utan hos oss går hundarna ut tre ggr/dag.

Vi garanterar att vi tar hand om hunden som om den vore vår egen. Vi gör detta av äkta kärlek till hundar.


Dreamdogs

Jag är Pia Honkasalo. Jag grundade hundhotellet Dreamdogs sommaren 2009. Jag har älskat hundar mer än allt annat hela mitt liv. Vår första hund kom till familjen då jag var nio år gammal, och efter det har jag bara levt ett år utan hund. Mitt första drömyrke var "kennelflicka", det var innan jag ens börjat skolan.

Jag blev  problemhundskolare i november 2014. Jag har jobbat på Finlands första hunddagis Doghouse i två år, gått två skolningsinstruktörskurser och fungerat som hjälpledare under hundskolningar. Jag har även gått Kennelförbundets uppfödarkurs, och deltagit i många olika dagskurser och seminarier. I den här branschen blir man aldrig klar!

I min egen flock lever förutom min man och jag, sex tibetanska spaniels och en pyreneisk mastiff. Min fritid går mest åt till hundutställningar som är min stora passion. 

En lång bakgrund inom barndagvård och kundservice har lärt mig att komma bra överens med människor.

På hotellet jobbar Maija Ojala. Hon är min högra hand. Hon började här som praktikant 2010 efter sin grundutbildning i djurvård. Via läroavtal blev hon behörig att driva hundhotell våren 2014, och är fast anställd hos oss. Maija är nu även utbildad trimmare, och gör vardagstrimningar både hos oss och i sitt eget hem. Maija har en mops som heter Bongo och en shipperke som heter Juju.  De jobbar också här nästan varje dag. På sin fritid tränar Maija agility med Juju.

Som extrahjälp har vi Petra Virta och Amanda Sjöholm.

Båda två har varit här första gången som unga tonåringar. Petra var här på prao och bådas hundar är våra kunder.

Både Petra och Amanda har växt upp med hundar och katter i familjen. Det är en glädje för oss att få dessa duktiga och pålitliga flickor som en del av vårt team. Petra studerar till djurskötare och Amanda ska börja hundhotell-linjen. Amanda betjänar er även på svenska.

Som inhoppare syns ibland Riika Vahala och Nora Lehtipuro.

Ni är varmt välkomna till oss,

Pia och Maija.

Ta kontakt och låt din hund njuta av en trevlig hotellvistelse.